Bruidsstoffen

Bruidsboetiek 't Voorhuus heeft een zeer uitgebreide collectie bruidsstoffen. En heel veel kennis in huis over het maken van een bruidsjurk. Je kunt een patroon op maat laten tekenen door de coupeuse. Eventueel kan je een bruidsjurk laten naaien door 1 van de 8 coupeuses die verbonden zijn aan Bruidsboetiek 't Voorhuus. Maar misschien heb je ook wel een moeder, tante of vriendin die de jurk kan maken.

 

Zowel in ivoor als kleur zijn er heel veel stoffen. Hieronder enkele voorbeelden van de collectie. Zoek je iets bijzonders , maar zie je het niet direct, mail dan even, want de keus is enorm!

Tevens alle fournituren te koop, garen, dunne parelnaaldjes, baleinen, ritsen, niet plakbare versteviging, diverse knoopjes....

Filter op: Bruidskant - Kant in kleur - Uni's - Naaibenodigheden - Diversen

Prym paspop

Prijs: € 169
Omschrijving:
Ideale paspop, voor iedereen die veel naait, heup, taille, borst en halswijdte instelbaar. In alle maten te krijgen. Maat S is bijvoorbeeld 36-42. Zoek je een ander soort paspop, vraag er dan naar, er is van alles te krijgen.

Chiffon

Prijs: € 19eur p/m
Breedte:140cm
Omschrijving:
Chiffon voor bruidsjurk of avondjurk. Zeer mooie soepele maar ook stevige kwaliteit. 19 euro per meter, 140 breed. Ook in diverse andere tinten.

kant 31Omschrijving:
In zwart, ivoor, rood, rose, paars, blauw en nog veel meer tinten!!! 130 breed.

kant 30

Omschrijving:

kant 29

Omschrijving:

1 2 3 4 5 6 7 Volgende