Outlet

Altijd hoge kortingen op de laatste modellen. Prijsklasse 300-800 euro. In de winkel nog meer dan hier op de website staat! LET OP: ik probeer de website zo goed mogelijk bij te houden. Zie je een bepaald model wat je interresse heeft, stuur gerust een berichtje, dan kijk ik voor je na of dat model er nog is. 

Hier zie je de outletcollectie. Deze bruidsjurken zijn bij Bruidsboetiek 't Voorhuus niet meer na te bestellen, het zijn dus enkele maten. Het scheelt echt honderden euro's. Zie je een mooie bruidsjurk, wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak, want van elke bruidsjurk is er maar 1. Staat de prijs er niet bij, en je wilt het toch weten, is deze op te vragen. Mail of bel gerust!

Voor een leuk bedrag (300-800 euro) kan je een schitterende bruidsjurk hebben!

Agnes 11300

Prijs: € 750
Maat: 42
Merk: Agnes Bridal
Kleur:ivoor met tint
Omschrijving:
Exact deze japon is er niet meer, wel een variatie. Hetzelfde model, alleen ipv de bloem een prachtige zilverkleurige applicatie, leuk voor als je van wat bling houd.

Vera Bride 310

Prijs: € 600
Maat: 42
Merk: Vera Bride
Kleur:ivoor/champagne
Omschrijving:
Prachtig lijfje, mooie rok, sierlijk van onderen, van boven meer aansluitend. Tint is bij het model hier in de winkel champagne, dus iets minder heftig.

Vera Bride 3205

Prijs: € 800
Maat: 38
Merk: Vera Bride
Kleur:ivoor
Omschrijving:
Vlotte slanke bruidsjurk, kan met en zonder schouderband.

Bruidsjurk


Maat: 36-38
Merk: Leijten Creations
Kleur:ivoor
Omschrijving:
Sluikvallend, schattig bruidsjurkje, zonder teveel poespas, maar wel een prachtig model!Leuke bloem met pareltjes op de rok, heel klein sleepje. Prijs en model is zonder jasje, dit kan wel worden bijgeleverd.

Bruidsjurk


Prijs: € 400
Maat: 40
Merk: Pure Bridal
Kleur:ivoor
Omschrijving:
Sluikvallend, kan met en zonder hoepel. Prachtige halslijn met hartvorm. Ook versieringen op zijnaad en middenachter. Klein sleepje.

1 2 3 4 5 6 Volgende