Fotoboek

In dit fotoboek staan foto's van getrouwde bruidsparen die hun droomjapon en/of trouwkostuum gevonden hebben bij Bruidsboetiek 't Voorhuus! Veel kijkplezier! Op FACEBOOK staan ook heel veel foto's van bruidsparen. Het F-je vind je op de Homepage. 

Jan en JolandaJan en Jolanda trouwden op 25 november 2011. Kijk, dan brand de haard lekker voor het bruidspaar!!! Jolanda draagt een romantische bruidsjapon van het merk Sweetheart. Mooi! Bedankt voor de leuke foto's!!!

Gerald en JoseJose stuurde me foto's van de trouwdag. Een stoere bruid met een stoere bruidegom! Zo'n kraag is heel feestelijk, maar ook een beetje stoer, en helemaal met zo'n mooie blauwtint. Kleurt goed bij die strak blauwe lucht, haha! Jose draagt een trendy bruidsjurk van het merk Creations of Leijten. Ik weet het nog wel toen ze hem kocht: ze trok deze jurk aan, en was er meteen gek van! En met deze make-up en bloemen erbij een mooie eenheid! Prachtig, Gerald en Jose, wat een dag!!!!!

Martijn en AnjaMartijn en Anja hebben beiden hun kleding bij Bruidsboetiek 't Voorhuus gekocht. Het passen en uitzoeken van de jurk van Anja was heel bijzonder: ik ben met een auto vol bruidsjurken bij haar thuis geweest! Dit model met kanten jasje moest het worden. En de bruidegom in antraciet, mooi!!! Natuurlijk met de mooiste truck op de foto!

Mooi rose en ivoor!Kijk, zo mooi kan een rose tint zijn! Heel leuk gecombineerd zo, ook met het pak van de bruidegom. Het bruidsmeisjesjurkje is erbij gemaakt in precies dezelfde stof. En wat een mooi boeket zeg!!!

Sander en DieuwkeDieuwke en Sander trouwden in de zomer van 2012. Dieuwke draagt een bruidsjurk van Mori Lee, een super romantische japon, met een prachtig bewerkt lijfje!!! Wow, wat stond het je mooi! En de bruidegom is ook niet standaard...mooi zo bij elkaar!!!

1 2 3 4 5 ... 33 Volgende