Nieuwe bruidsjurken

De collectie 2016 staat nu op de site. Niet van elke japon worden foto's gemaakt, dus er is zelfs meer in de winkel dan hier op de website staat. Er zijn veel laatste modellen in de aanbieding, die vind je bij de Outlet. Dit moet je maat zijn, het reguliere verstelwerk is mogelijk. Dus als jij confectiemaat 38 hebt, kijk dan gerust ook bij maat 40. 

Bruidsjaponnen zijn in 1 maat aanwezig, soms in twee maten. Van de lopende collectie zijn de japonnen in alle maten te bestellen, vaak van maat 34 tot 60. Veranderingen zijn goed te maken: niet alles kan, maar heel veel wel! Bij de meeste bruidsjurken is extra stof bij te bestellen. Zo kan je bijvoorbeeld een halter laten maken bij een strapless jurk, of een jasje of stola van dezelfde stof....de mogelijkheden zijn enorm!

Wil je komen passen, mail of bel dan voor een afspraak. De prijzen van de nieuwe collectie japonnen liggen tussen de 950 en 1300 euro. Een aantal bruidsjurken komen daar boven uit, maar dat is dan vanwege de exclusiviteit, of het stofgebruik. Omdat je nu veel kant ziet: hoe meer kant, hoe duurder de japon. Wil je van een bepaalde japon de prijs weten, bel of mail gerust. Contact via de Facebook pagina van Bruidsboetiek 't Voorhuus kan natuurlijk ook.

Zie je op de websites van de collecties een bruidsjapon die ik hier niet op de website heb staan, dan is er een showmodel op te vragen. Dus laat me gerust weten wat je mooi vind! 

Hyacint

Maat: 38
Merk: Bianco Evento
Kleur:ivoor
Omschrijving:

16-22


Maat: 38
Merk: Enzoani
Kleur:ivoor-mocca
Omschrijving:

5972


Maat: 38
Merk: Sweetheart
Kleur:ivoor
Omschrijving:

Joyce

Maat: 38
Merk: Affinity
Kleur:ivoor
Omschrijving:
In dit type japon 4 verschillende modelletjes in de collectie, allemaal rustig, maar net even anders.

8707

Maat: 36
Merk: Justin Alexander
Kleur:ivoor
Omschrijving:

1 2 3 4 5 ... 15 Volgende