Eenmaal gedragen

Bruidsboetiek 't Voorhuus is GESTOPT met de verkoop van eenmaal gedragen bruidsjurken. De bruidsjurken die hieronder staan, hangen er op dit moment nog. Dus zie je er iets moois bij, wacht dan niet te lang! 

Bruidsjurk 271


Prijs: € 750
Maat: 38
Merk: Pronovias
Kleur:ivoor
Omschrijving:
Prachtige bruidsjurk van Pronovias, met schitterend bewerkt lijfje. Aan 1 zijkant tevens een bewerking en onder de plooien uit een paar prachtige rozen...mooie sleep.

Bruidsjurk 270Prijs: € 850
Maat: 38-40
Merk: Rembo Styling
Kleur:rose-bordeaux
Omschrijving:
Prachtige bruidsjurk van Rembo Styling, heel bijzonder gemaakt, met de prachtige bloemen. Verkrijgbaar met stola, en met extra stof voor bijvoorbeeld een bolero. Eventueel bijpassende schoenen in maat 39.

Bruidsjurk 264Prijs: € 650
Maat: 38-40
Merk: Vera Bride
Kleur:ivoor
Omschrijving:
Sierlijke bruidsjurk met halter en sleep. Vlot model met ophaaltjes, in de taille en op de heup mooi aangesloten.

bruidsjurk 249Prijs: € 750
Maat: 38-40
Merk: Leijten Creations
Kleur:ivoor
Omschrijving:
Prachtige bruidsjurk van taftzijde met sleep. Lijfje met prachtige applicaties met kraaltjes erop, maar toch niet overdadig. Kleed mooi af! Met halter, maar kan ook strapless. In zeer goede staat, niet van nieuw te onderscheiden!

bruidsjurk 244


Prijs: € 650
Maat: 40-42
Merk: Vera Bride
Kleur:ivoor zwart
Omschrijving:
Zwart-ivoren bruidsjurk van Vera Bride. Voor als je geen standaard bruid wilt zijn, maar wel echt een gave jurk aan wil! Met sleep, die 's avonds omhoog kan. Deze jurk is ook nieuw verkrijgbaar bij Bruidsatelier 't Voorhuus.

1 2 Volgende